ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Η επιστροφή ενός ή περισσότερων προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  • Δεκτές γίνονται μόνο οι επιστροφές που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί/ανοιχτεί/αλλοιωθεί, με τις ετικέτες, ταινίες ασφαλείας εφόσον υπάρχουν και το προστατευτικό διαφανές κάλυμμά τους, όπου υπάρχουν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων).
  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για λόγους υγιεινής σε προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα και δεν είναι σφραγισμένα στην αρχική τους συσκευασία.
  • Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε προϊόντα ομορφιάς τα οποία έχουν ανοιχτεί από την αρχική τους συσκευασία, έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν υποστεί οποιαδήποτε φθορά.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  1. Επιβεβαιώστε ότι η επιστροφή που θέλετε να πραγματοποιήσετε πληροί τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις.
  2. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του Κazantzis Derma Clinic στο τηλέφωνο 24630 55 531 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 21.00, είτε μέσω e-mail [mail ιατρείου], αναφέροντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας, τους λόγους επιστροφής και τέλος εάν επιθυμείτε να γίνει αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.
  3. Στη συνέχεια συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο που παραλάβατε ή πατήστε εδώ.
  4. Απαραίτητη προϋπόθεση να συσκευάσετε το προϊόν ή τα προϊόντα στη συσκευασία με την οποία σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Τοποθετήστε στην ίδια συσκευασία το έντυπο επιστροφής και την απόδειξη αγοράς σε περίπτωση επιστροφής μέρους της παραγγελίας.
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα λάβετε από την εξυπηρέτηση πελατών του Kazantzis Derma Clinic για την αποστολή της συσκευασίας.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Μετά την παραλαβή τους από εμάς και εφόσον τα προϊόντα, κατόπιν ελέγχου τους, διαπιστωθεί ότι είναι στην ανωτέρω περιγραφόμενη κατάσταση, χωρίς καθυστέρηση, εντός 15 ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση και την επιστροφή των προϊόντων στην Εταιρεία μας, κατ’ επιλογήν σας:
– είτε σας επιστρέφουμε το χρηματικό ποσό που έχουμε λάβει από εσάς για τα προϊόντα αυτά, με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή εντός προθεσμίας 30 ημερών.
– είτε θα σας αποστείλουμε, χωρίς οικονομική επιβάρυνσή σας, τα προϊόντα που επιλέξατε προς αντικατάσταση αυτών που επιστρέψατε, εφόσον έχετε ήδη καταβάλλει την τυχόν διαφορά στην τιμή τους.

 

* Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή αίτημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο email info@kazantzisdermaclinic.gr ή στο τηλέφωνο 24630 – 55531.