Δερματολογικές Παθήσεις

Ροδόχρους νόσος: Tα προϊόντα που θα καταπραΰνουν την ευαισθησία του δέρματος

Η ροδόχρους νόσος ή ακμή είναι μια κοινή χρόνια φλεγμονώδης διαταραχή του δέρματος και η ανάπτυξη της είναι πολυπαραγοντική. Την συναντούμε συχνότερα σε γυναίκες, σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και σε ηλικίες μεταξύ 30 με 50 ετών.

Η ροδόχρους ακμή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ζωής του ανθρώπου που την αντιμετωπίζει σε ψυχολογικό επίπεδο, προκαλώντας συμπτώματα όπως ανησυχία, αίσθημα απογοήτευσης, άγχος, χαμηλή αυτοεκτίμηση και πτώση των επιδόσεων στην εργασία.

 BAKUCHIOL PEPTIDES – KAZANTZIS DERMA CLINIC

Οι παράγοντες που πυροδοτούν την επιδείνωση της ροδόχρου ακμής είναι οι εξής: ο ήλιος, η υγρασία, ο κρύος αέρας, η έντονη άσκηση, το στρες, το makeup και ο μη συνεπής καθαρισμός του προσώπου, το αλκοόλ ακόμη και ορισμένα φάρμακα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό λοιπόν για την αντιμετώπιση της νόσου, να τηρούνται κάποια βασικά βήματα. Μεταξύ αυτών, η συνέπεια στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας με ήπια καθαριστικά προϊόντα που δεν προκαλούν ερεθισμό του δέρματος, εξειδικευμένα προϊόντα ενυδάτωσης με φυσικά συστατικά που καταπραΰνουν το υπερευαίσθητο δέρμα και τέλος, κατόπιν έγκρισης από τον δερματολόγο σας, η θεραπεία προσώπου Microneedling όπου μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα τα συμπτώματα, επαναφέροντας την λαμπερή και υγιή όψη της επιδερμίδας σας.

Συμβουλεύεστε πάντοτε τον δερματολόγο σας για ζητήματα που αφορούν την υγεία του δέρματος σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ:

Γεώργιος Καζαντζής/ Ιδρυτής Kazantzis Dermatology Clinic

Eπικοινωνία: 24630 – 55531

Νοσοκομείου 23, Πτολεμαϊδα / Βρείτε μας στο χάρτη.